hirdetés
hirdetés

Három bázisát is bezárja a Wizz Air

Megszűnik a fapados légitársaság Walesben lévő bázisa és összes ottani járata, a magas költségekre és a gazdasági környezetre hivatkozva, de a romániai Bákóban és az olaszországi Bariban is bezár az állomáshely - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Miután a Wizz Air egyesült királyságbeli leánycége, a Wizz Air UK már a múlt nyári időszak végén drasztikusan visszavágta a walesi fővárosból induló járatai számát, most bejelentette: január 25-én végleg kivonul Cardiff repülőteréről, és megszünteti a még megmaradt két onnan közlekedő útvonalát Milánóba és Bukarestbe.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

A bázisbezárást a kihívásokkal teli makrogazdasági környezettel és a magas működési költségekkel, köztük a megnövekedett üzemanyagköltségekkel indokolták. A fapados légitársaság január 10-ével bezárta a romániai Bákóban lévő bázisát is, és feburár 16-án az olaszországi Bariban működő bázisát is megszünteti.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk