hirdetés
hirdetés

Indul a Wizz Tel Avivba

A Wizz Air Abu Dhabi január 15-étől induló athéni járata után újabb úti céllal bővül: Abu-Dzabiból hamarosan Tel Aviv is elérhető lesz.

hirdetés

Váradi József, a társaság elnöke: „A Wizz Air Abu Dhabi működésének elindításával bővülnek a rendkívül olcsó utazási lehetőségek a régióban. Örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk van részt venni azoknak a terveknek a megvalósításában, amelyek az Egyesült Arab Emírségek társadalmi-gazdasági víziójával összhangban új desztinációkat tesznek elérhetővé. Nagyon várjuk, hogy az érdekelt helyi felekkel stratégiai partnerségben új utazási lehetőségeket biztosítsunk a helyi lakosoknak és a turistáknak."

A légitársaság nemrégiben megerősítette, hogy Athén lesz az első célállomásuk, amely január 15-én indul el az Abu-Dzabi nemzetközi repülőtérről, ezt követően február 4-től Thesszalonikibe is indul új járat.

A légitársaság az ADQ és a Wizz Air Holdings Plc. közös vállalkozása. Az eredetileg bejelentett útvonalai között szerepel Athén, Thesszaloniki, Alexandria, Kutaiszi, Lárnaka, Odessza és Jereván. A további úticélok bejelentése a következő hónapok során várható.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk