hirdetés
hirdetés

Internetezhet, mobilozhat is az EVA Air fedélzetén

2014-től fedélzeti internet- és mobil szolgáltatásokat is nyújt fedélzetén az EVA Air. 

hirdetés

A légitársaság 7 darab új Boeing 777-300ER típusú gépet rendelt 2012 májusában, amelyen 2014-ig elérhetővé teszik ezeket a komunikációs szolgáltatásokat az utasok számára. Ennek működését a GCS (Global Communication Suite) biztosítja majd, aminek köszönhetően az utasok indíthatnak és fogadhatnak mobiltelefonjukon hívásokat, és böngészhetnek az interneten a fedélzeti WiFi hálózatra való csatlakozás után.

A magyar utasok számára jó hír, hogy ilyen új B777 gépet állítanak majd be a Bécs – Bangkok – Taipei útvonalon is, mely 3 osztállyal lesz kialakítva: a turista és business osztályok között az „Elite” is helyet kap. A business (Royal Laurel Class) is új tervezésű lesz, természetesen víszintesig dönthető „ágyakkal”.

A fent említett fedélzeti internet és mobil szolgáltatás mind a 3 osztályon elérhető lesz.

Az utasok kényelemérzetét fokozza a továbbfejlesztett Android alapú Panasonic ex3 fedélzeti szórakoztató rendszer is, nagyfelbontású érintő képernyőkkel. Itt az online könyvtár csak egy a sok szolgáltatás között.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk