hirdetés
hirdetés

Járat- és bázisnyitás Finnország felé az airBaltic-kal

Az airBaltic lett légitársaság bejelentette, hogy 2022 májusától új bázist nyitott a finnországi Tamperében. A légitársaság mostantól heti hét járatot üzemeltet Tamperéből a meglévő rigai járatok mellett.

hirdetés

Martin Gauss vezérigazgató: „A mai naptól Tamperet az egyik új bázisunk. Az új bázis megnyitása új utazási lehetőségeket biztosít jelenlegi és leendő utasaink számára egyaránt. Reméljük, hogy az utazási igény fokozatosan növekedni fog, így idővel majd további új desztinációkat indíthatunk a különböző üzletileg fontos irányokba és üdülő  városokba.”

 

2022 májusától az airBaltic közvetlen járatokat indít Tamperéből Oslóba, Koppenhágába, Frankfurtba, Münchenbe, Malagába és Rodoszra, 2022. júniusától meg Amszterdamba.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, a lettek május 1-től Wetlease bérléssel vesznek át az Ukraine International légitársaságtól egy  B737-900-as gépet a személyzettel együtt.

A légitársaság vezérigazgatója ezzel kapcsolatban megjegyezte: „ Az Ukraine International Airlines az airBaltic megbízható, hosszú távú partnere. Ez most egy nagy kihívást jelentő időszak mind az ukrán, mind az ukrán nemzeti légitársaság számára.”

 

(forrás: airBaltic/ Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk