hirdetés
hirdetés

JetKonnekt néven működik ezentúl a Jet Airways fapados üzletága

Konszolidálta és újra márkázta diszkont szolgáltatásait az indiai légitársaság. 

hirdetés

Egyetlen márkanév alá szervezte diszkont szolgáltatásait a Jet Airways, India vezető nemzetközi légitársaság. Március 25-től a Jet Airways Konnekt és a JetLite ajánlatait a közös JetKonnekt márkanév alatt találhatja meg az utazóközönség. Az új névvel párhuzamosan a légitársaságok üzemelése nen változik, továbbra is önálló vállat marad a Jet Airways (India) Limited és JetLite (India) Limited.

A JetKonnekt létrehozásával egységesítik a márka alá tartozó diszkont szolgáltatásokat, a flottában Boeingek és ATR repülőgépek tartoznak, melyek új festést kapnak, a JetKonnekt színeivel. Egyes volnalakon a légitársaság prémium szolgáltatásokat is kínál, hasonlóan ahhoz, amit a Jet Airways "Preimiere" utasai is élvezhetnek, amelyet idővel több járatra is kiterjesztenek. A pilóták és az utaskísérők ugyanazt az egyenruhát viselik majd ezeken a gépeken, mint az anyavállalat, Jet Airways munkatársai.

A Jet Airways Konnekt és a JetLite légitársasági kódja egyaránt megmarad, a JetKonnekt járatok részben S2, részben 9W kód alatt repülnek.

Az új márkanév bevezetésével minden grafikus felületen a JetKonnekt szerepel ezentúl, azok az utasok pedig, akik a jetlite.com oldalra kattintanak, automatikusan át vannak irányítva az új JetKonnekt.com-ra. 

Az új márkanév bevezetésével a Jet Airways csoport flottája változatlan marad, a társaság összesen közel 600 járatot üzemeltet naponta közel 120 repülőgéppel. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk