hirdetés
hirdetés

Macedóniában bővít a Wizz Air

Jövőre sokkal forgalmasabbá válhat a macedóniai Ohrid városának Szent Pál Apostol Repülőtere, ahová a Wizz Air és az Adria Airways is járatnyitást tervez, írja az Exyuaviation. A tóparti város polgármestere, Nikola Bakračeski bejelentése szerint 200.000 eurót különített el az új járatok támogatására.

hirdetés

A Wizz Air Észak-Olaszországot, Svájcot és Németországot jelölte meg, mint lehetséges desztinációkat Ohridból, de a légitársaság szerint Albániából is lenne érdeklődés a járat iránt, írja a lap. Az ohridi járatnyitás mellett további bővítést is tervez a Wizz Air Macedóniában: jövő nyáron Szkopjéban plusz egy gépet állomásoztat majd.  

Az Adria Airways jövőre szintén tervez Ljubljana-Ohrid járatot. A szlovén légitársaság korábban, szezonális jelleggel már közlekedett az útvonalon, járatát költségcsökkentési okok miatt állította le. A jövő nyáron visszatér majd a macedón városba az Air Serbia szezonális járata is.

A városba azóta, hogy a MAT Macedonian Airlines csődbe ment, csak időszakosan közlekednek járatok. Nyaranta repül ide a Jat Airways Belgrádból, a Jetairfly Brüsszelből, a Corendon Airlines török-holland chartercég Amszterdamból és Eindhovenből.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk