hirdetés
hirdetés

Már menteni kell az orosz légitársaságot?

Állami feltőkésítés jöhet a legnagyobb orosz légitársaságnál, az Aeroflotnál – írja a Portolio a Reuters-re hivatkozva.

hirdetés

Az Interfax úgy tudja, hogy az Aeroflot 107 milliárd rubelt, vagyis mintegy 1,3 milliárd dollárt kaphat az orosz nemzeti vagyonalapból egy intézkedéscsomag részeként, amit a nyugati szankciók miatt tervez bevezetni Moszkva.Az állami alap az Aeroflot nyílt részvénykibocsátásában venne részt és nem csak az Aeroflotot segítené meg, de a többi orosz légitársaságot is mintegy 57 milliárd rubellel, megtámogatandó az adósságaik törlesztését.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk