hirdetés
hirdetés

Még egy luxushajójárat indulás

A Celebrity Cruises is bejelentette visszatérését.

hirdetés

A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Lisa Lutoff-Perlo megerősítette, hogy a nemrégiben teljesen felújított Celebrity Millennium, az 500 millió dolláros modernizációs program zászlóshajója, St. Maarten kikötőjéből indul útjaira június 5-től.

A hajóútra március 25-től lehet jegyet váltani az augusztusig tartó szezon 7 éjszakás útjaira, a Karib-tenger legkedveltebb szigeteire. A hajó teljes személyzete be lesz oltva, és a hajóúton csak teljesen beoltott felnőttek vehetnek részt. A 18 év alatti gyermekeknek 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel kell rendelkezni a hajóraszálláskor.

Az elnök-vezérigazgatónő elmondta, “Visszatérni a Karib-tengerre több mint egy év után nagyon fontos pillanat számunkra. Jelzi az időszak végének kezdetét, amely valamennyiünket komoly kihívások elé állított.”

A két útvonal során meglátogatott szigetek: Aruba, Curacao és Barbados, valamint Tortola, St. Lucia és Barbados.

A hajóutak St. Maartenről indulnak és oda érkeznek vissza, így az utasoknak lesz idejük megismerkedni e gazdag kultúrájú sziget lakosaival, holland, francia és karib gasztronómiájával, csodás tengerpartjaival és gazdag búvár lehetőségeivel.

(forrás: Tuurizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai