hirdetés
hirdetés

Megértő utasaival a francia légitársaság

Ugyanis június végéig továbbra is ingyenesen módosíthatók az Air France-nál megváltott repjegyek.

hirdetés

Mint hivatalosan közölték, a francia légitársaság az utazási feltételek változatlansága miatt ismét meghosszabbítja a flexibilis jegykezelést, a június 30-ig szóló jegyek díjmentesen módosíthatók maradnak.

 

Ennek értelmében az utasok 2022. június 30-i indulási időpontig 

-       a jegy árkategóriájától függetlenül ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást, vagy 

-       teljes visszatérítést kérhetnek. Ha a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

Akik közvetlenül az Air France-tól vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosítástokat elvégezni. 

 

 

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk