hirdetés
hirdetés

Melyik légitársaságnál a legfinomabb a koszt?

A Pegasus Airlines, az SAS és a KLM lett a legjobb fedélzeti ételeket kínáló európai légitársaság a Skyscanner European Airline Food Awards listáján.

hirdetés

A fedélzeti kulináris kínálat véleményezésében több mint 550 európai utazó és blogger vett részt, a légitársaságokat több kategóriában értékelték. 

A diszkont-légitársaság kategóriában a török Pegasus légitársaság végzett az első helyen, amely Londonból több török városba is kínál utat. A második helyezést a brit Flybe légitársaság kapta. A harmadik és negyedik a Monarch és az easyJet lett. Az ötödik helyezett spanyol Vueling ételei szintén kedveltek az utasok körében.

A rövid távú járatokon kínált ételek kategóriájában a Scandinavian Airlines (SAS) lett az utasok kedvence. A német Lufthansa a második helyre került, a tavalyi győztes Turkish Airlines pedig a harmadik helyezett lett, megelőzve a British Airways-t és az orosz Aeroflotot.

A hosszú távon közlekedő járatok fedélzeti ételei közül a hollan KLM ízlett legjobban a felmérésben résztvevőknek. Az első ötbe az Aeroflot, az SAS, az Air France és a BA került még. 

A Skyscanner kutatása során 1500 nemzetközi utazók többsége, 54% úgy véli, hogy a  légitársaságok által kínált ételek jó minőségűek, háromnegyedük szerint tavalyhoz képest javultak is. Sőt, sokan (43%) beismerik, hogy annyira guszták a kínált falatok, hogy sokszor megkívánják a szomszédjuk által választott menüt is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk