hirdetés
hirdetés

Módosított útvonalon járnak a hajótársaságok a hurrikánok miatt

Ahogy arra számítani lehetett az Irma és Maria hurrikánok által érintett Karibi-térségben változnak a hajótársaságok útvonalai, a lerombolt és veszélyes kikötőket nem érintik. 

hirdetés

A Carnival Cruise Lines és a Royal Caribbean már szeptember 20-tól érvénybe léptette a módosított útvonalakat.

Az Irma hurrikán után a Royal Caribbean Allure of the Seas kihagyjta a St. Martin-i megállót és helyette Saint Kitts szigetén áll meg. A Maria hurrikán után viszont a Royal Caribbean kihagyja az Antiguát, St. Luciát és Barbadost is. 

A Carnival Cruises elkerüli a Cay, St. Thomas, San Juan és Grand Turk kikötőit, helyette a Grand Cayman, Cozumel és más környékbeli helyeken fog megállni, a hajótípustól függően. A Carnival Glory, a Fascination és a Magic hajókat szintén érintik a változások. 

A sétahajóknál gyakran használt Half Moon Cay és Princess Cay kikötőit lezárták és evakuálták. Szintén zárva tart a Key West kikötője is, innen a hajók nagyrésze Miamiba és Tampába kényszerül. 

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

A Norwegian Cruise Lines csak kisebb változásokat jelentett be. Az utasok a társaság honlapján folyamatosan nyomon követhetik a módosításokat.

Ahogy egy korábbi cikkünkben összefoglaltuk, a hurrikánok több milliárd dolláros kárt okoztak a turizmusnak és a légi közlekedésnek is. 

(forrás: Travel and Leisure)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk