hirdetés
hirdetés

Öt új útvonalat nyit Budapestről a Ryanair

A Ryanair öt új útvonalat jelentett be Budapestről, Burgaszba, Rodoszra, Szófiába és Zadarba is el lehet jutni a céggel az idei nyári menetrendben. A fapados emellett nemrégiben közölte, hogy Bologna-Budapest járata is lesz - írta az AIRportal.hu.

hirdetés

Burgaszba hetente kettő, Rodoszra három, Szófiába és Zadarba is két-két járatot indít az ír légitársaság júliustól, emellett több meglévő útvonalán is sűríti menetrendjét. Ezzel idén nyáron a Ryanair ötvenezerrel növeli a Budapesten felkínált férőhelyek számát.

Korfura heti 3 (+1), Mallorcára 3 (+2), Máltára 4 (+1), Nápolyba 3 (+1), Páfoszra 5 (+3), Tel Avivba 9 (+2) járatot kínál nyáron a Ryanair (zárójelben a növekmény).

 

A bejelentett járatokra októberig, vagyis a nyári menetrendi időszak végéig lehet jegyet foglalni.

Bár a légitársaság közleménye most nem tér ki rá, a Bolognában működő bázisáról is bejelentett múlt héten nyolc új útvonalat, köztük a budapestit.

A Ryanair Boeing 737-800-asai a meghirdetett menetrend szerint július 4-től hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekednek majd a magyar fővárosba.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk