hirdetés
hirdetés

Szilveszterre Budapestre érkezik az osztrák gyorskatamarán

A 2019. novemberi sikeres próbaútját követően egy tematikus szilveszteri út keretében ismét Budapestre érkezik a Duna leggyorsabb hajója: a bécsi Twin City Liner - írja a GD Consulting.

hirdetés

A hajó utasai csomagtúra keretében 3 éjszakát és 4 napot töltenek majd Budapesten. A GD Consulting szakmai blogjának 5 Olvasóját szeretettel invitálja a Twin City Liner fedélzetére egy szilveszteri és újévi koccintásra és rövid budapesti hajós városnézésre. A leggyorsabban visszajelző 5 érdeklődőt írásban értesítik a beszállási lehetőségről és a részletekről. Jelentkezni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen lehet.

A 4400 lóerős járművet négy jetmotor hajtja, a legkorszerűbb navigációs rendszerrel és számos kényelmi elemmel szerelték fel. A gyorskatamarán akár 70 km/órás utazósebességre is képes, fedélzetén büfé, ingyenes wifi, mobiltöltő-állomások és 12 rögzített kerékpárállvány is van. Az utasok két komfortosztály közül választhatnak.

A Twin City Liner 17 éve menetrendszerűen közlekedik Bécs és Pozsony között, az oda-vissza utat szezontól függően naponta akár háromszor is megtéve. Korábban két kisebb hajó szolgálta ki az útvonalat, 2019 tavaszától azonban ezeket kiváltotta az új, 250 férőhelyes gyorskatamarán, amelyért akkoriban 7,5 millió eurót fizetett a tulajdonos, a Central Danube GmbH, amely a Wien Holding és a Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien közös vállalata. További részletek ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk