hirdetés
hirdetés

Travel Service: marad minden a régiben

Mégsem kezd a Travel Service légitársaság közvetlen értékesítésbe egyes járatain a télen. Mint arról korábban beszámoltunk, a Travel Service charter légitársaság négy úticélra - Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife - tervezte volna a közvetlen értékesítést a téli szezonban.

hirdetés

A döntés váratlanul született a Travel Service prágai központjában augusztus 9-én. A döntés értelmében csak a magyar piacon vezették volna be ezt az értékesítési modellt, mely nem zárta volna ki továbbra sem, hogy utazási irodák is eladjanak helyeket a kérdéses járatokra. Jelentős részben azonban a szintén a cégcsoporthoz tartozó SmartWings-en keresztül adtak volna el jegyeket a fenti úti célokra.

A miértekről kérdezve Farkas Attila a Travel Sevice ügyvezetője akkor úgy reagált, hogy a magyar utazási irodák nem tartják magukat a megállapodásokhoz. Hozzátette: cégének is haladni kell a korral, alkalmazkodni az internet terjedéséhez és az utazási szokások változásához.

Ez nagyon komoly üzletpolitikai változást jelentett volna a mostanihoz képest, hiszen jelenleg is az alábbi szöveg olvasható a társaság honlapján: "A Travel Service Kft. nem foglalkozik repülőjegy értékesítésével, repülőjegyet kizárólag utazási irodán keresztül lehet vásárolni."


Az augusztus eleji beharangozást követően őszre tervezték a közvetlen értékesítés megkezdését. Most, augusztus végén ismét megkerestük az ügyvezetőt, hogy állnak a jegyeladások, milyen mértékű az érdeklődés. Farkas Attila elmondta, hogy ugyan számottevő nagyközönségi igény jelentkezett a bejelentést követően, de marad minden a régiben, nem lesz közvetlen értékesítés, az utazásszervezőkkel továbbra is az eddigieknek megfelelően együttműködnek.

A Travel Service egyébként a legnagyobb hazai utazásszervezőkkel működik együtt, honlapjuk szerint partnereik közé tartozik (a teljesség igénye nélkül) a Neckermann,a Best Reisen,a Kartago Tours, az OTP Travel, a Quaestor Travel, a Safari Travel, a TUI, az Unitravel, a Sun & Fun Holidays, az IBUSZ és az Anubis Travel.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Szerintem a háttérben tárgyalások voltak és átlátta a Travel Service, hogy annyit nem hozott volna, amennyit megér összeveszni az összes magyar partnerrel!

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk