hirdetés
hirdetés

Új biztonsági szabályok az osztrák reptereken

Az elmúlt napok nagy médiavisszhangot is kiváltó tumultuózus jeleneteiből okulva a schwechati repülőtér új ellenőrzési szabályokat vezet be.

hirdetés

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf

A GD Consulting beszámolója alapján a nagy tömörülésben nem volt lehetőség a járványügyi szabályok, főleg a távolságtartás betartására. A nagy médiavisszhangot kapott esemény következtében új szabályozást vezetnek be. A szövetségi egészségügyi minisztérium rendelete szerint  hasonló esetek elkerülése érdekében a járványügyi kockázatot nem jelentő desztinációkból érkező járatok utasait a hatóságok a jövőben szúrópróbaszerűen is ellenőrizhetik. A rizikós ország-csoportokból érkező utasokat azonban továbbra is teljes körűen ellenőrzik a járványügyi előírások betartatása érdekében. Bővebb információ: ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk