hirdetés
hirdetés

Új hazai értékesítési vezetőt kapott az Air France – KLM – Delta

2013. július 22-től Nagy Zsolt az Air France – KLM – Delta Air Lines magyarországi értékesítési vezetője, közölte a Turizmus Online-nal a légitársaság.

hirdetés

A szakember számára nem idegen az iparág, korábban ugyanis a Carlson Wagonlit utazási irodánál, valamint a MALÉV-nél szerzett széleskörű tapasztalatokat számos területen. Az Air France KLM Deltánál Gábor Erikát váltja, aki hamarosan anyai örömök elé néz.

„Az Air France KLM csoport és a Delta légitársaság értékesítését koordinálni megtiszteltetés, és ugyanakkor izgalmas szakmai kihívás a jelenlegi, ár-érzékeny piacon. Célom, hogy olyan akciókat, promóciókat szervezzünk, amelyek célcsoportunk igényeit kielégítik és az új ügyfeleket az Air France és a KLM világszerte elismert minőségi szolgáltatásainak megismerésére csábítják.” – összegezte új pozíciójához kapcsolódó célkitűzéseit Nagy Zsolt.

Nagy Zsolt

„Nagyon örülünk, hogy Zsolt elfogadta felkérésünket, és az utazási irodák piacán, illetve a légitársasági értékesítésben szerzett több éves tapasztalatával a háta mögött csatlakozott hozzánk. A korábbi felálláshoz hasonlóan, Zsolt és csapata is az utazási irodákon keresztüli értékesítésért, illetve a vállalati és a kkv szektorért felel.” – mondta Melles Botond, az Air France KLM Delta csoport magyarországi igazgatója.

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk