hirdetés
hirdetés

Új szereplő Kambodzsa légterén

Egyre több kambodzsai belföldi és regionális repülést teljesítő légitársaság jegyei érhetők el a foglalási rendszerekben.

hirdetés

 A 2017-ben 200 milliós tőke befektetéssel alapított Cambodia Airways csatlakozott a Hahn Air rendszeréhez és mostantól saját vagy H1 járatszám alatt foglalhatók helyei.

Így a magyar piacon is kiállíthatók a jegyek Hahn Air okmányon, mondta el Sárdi Rudolf, a Kambodzsai Királyság Idegenforgalmi Minisztériumának magyarországi és Kelet-európai képviselője.

A légitársaság Phnom Penh-i központjából Siem Reap-be, Sihanoukville-be, Macau-ba, Taipei-be és Taichung-ba repül. Flottája jelenleg 4 darab Airbus 319-100-as és Airbus 320-200-as gépből áll, amelyek 150 illetve 180 utas szállítására alkalmasak.További két Airbus 320-200-as pedig megrendelés alatt van, várják érkezésüket.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk