hirdetés
hirdetés

Újra elérhetők a MÁV-Volán szezonális napijegyei

Április 29-től újra elérhetők a MÁV-Volán csoport szezonális napijegyei, amelyek kedvezményes áron biztosítanak utazást a Dunakanyar és Bakony, valamint a Balaton környéki településeken - tájékoztatta a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-t.

hirdetés

A közlemény szerint szombattól megvásárolhatók a MÁV-Volán csoport járataira érvényes Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek. A Dunakanyar napijegy a MÁV-Volán csoport járatai mellett a Mahart kijelölt hajójárataira is érvényes. Az idén négyéves integrált jegytípus április 29-től május 21-ig és szeptember 18-tól október 31-ig szombati, vasárnapi, ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokra érvényes. Május 23-tól szeptember 17-ig keddtől vasárnapig bármely napon megváltható - írták.

A Bakony napijegy korlátlan utazást biztosít a Bakony népszerű kirándulóhelyein, köztük a MÁV-Start egyik legszebb vonalán, a Cuha-patak völgyében futó Győr-Veszprém vasútvonalon és a Volánbusz környékbeli járatán. A korlátlan napi utazást biztosító jegytípussal elérhető Veszprém és környéke, ahol a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) Programsorozat részeként több száz program várja az érdeklődőket - közölték. Az egy illetve háromnapos korlátlan utazást biztosító Balaton24 és Balaton 72 napijegyek a Balaton körül, továbbá Tapolca és Sümeg között, a Volánbusz tóparti járataira, valamint a Balatonfenyvesi kisvasút vonalán (másodosztály) érvényesek április 29-től egészen október 31-ig.

Depositphotos
Depositphotos

Az elmúlt években a Dunakanyar és a Bakony napijegyből, valamint a Balaton24/72 jegyekből több mint 100 ezer darabot értékesített a MÁV-Start különböző csatornáin - a MÁV-Start pénztárakban, automatákban, valamint az interneten és a MÁV applikációban. A közleményben kiemelték: a szezonális jegytípusok mellett már elérhetők a vármegye- és országbérletek, amelyekkel májustól korlátlanul lehet utazni vármegyéken, illetve országon belül a MÁV-Start, a Volánbusz, a MÁV-HÉV (a HÉV-szerelvényeken Budapest határáig) és a GYSEV helyközi járatain.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk