hirdetés
hirdetés

Újra jár a Qatar Phuketre

A légitársaság 2021. július 1-től újra heti négy alkalommal, Airbus A350 géptípussal ismét közlekedik Phuketre.

hirdetés

Ez a géptípus 36 üzleti és 247 turista hellyel üzemel. A légitársaság heti 12 bangkoki járatával együtt összesen 16 járatot indít Thaiföldre, kényelmes átszállási lehetőséggel a díjnyertes dohai Hamad Nemzetközi repülőtéren.

A Hamad Nemzetközi Repülőtér elnyerte a Közel-Kelet Legjobb Repülőtere valamint a Világ Harmadik Legjobb Repülőtere díjakat. A Qatar Airways vezérigazgatója, Mr Akbar Al Baker szerint a járat újraindítása jelentős mérföldkő a nemzetközi turizmus újraindulásában.

A légitársaság 4 ötcsillagos Skytrax besorolást kapott, köztük a rangos 5 csillagos légitársaság besorolást, 5 csillagos repülőtéri besorolást, 5 csillagos COVID-19 légitársaság biztonsági besorolást és 5 csillagos COVID-19 repülőtér biztonsági minősítést.2021. július 1-jétől azok a nemzetközi turisták, akik az utazás előtt legalább két héttel megkapták mindkét oltást valamint rendelkeznek az indulás előtt 72 órával negatív PCR-teszttel beléphetnek és karantén nélkül szabadon mozoghatnak a tartományi szigeten.

Budapestről heti 3 alkalommal juthanak el a légiszállító utasai Phuketre:

Odaúton kedd, csütörtök és pénteki indulással a QR200/QR840 számú járatokkal

Visszaúton hétfő, csütörtök és vasárnapi indulással a QR841/QR199 számú járatokkal.


hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk