hirdetés
hirdetés

Utasaival forgatott biztonsági videót a TAP

Szakmai elismerést kapott a TAP Portugal új biztonsági videója, amit valódi utasaival forgatott le a légitársaság. 

hirdetés

A filmmel a Prémios Meios & Publicidade Media and Advertising Awards megmérettetésen a Corporate Communications kategóriában aranyérmes lett. A filmet a légitársaság közösségi felületein (Facebook oldalán, YouTube csatornáján) is megnézhetik az érdeklődők, az utasok pedig a légitársaság fedélzetén is láthatják. A biztonsági videóban a főszerepet az utasok játsszák. A "Szélesre tárt karokkal/With arms wide open" szlogennel a társaság tovább erőstené piaci pozícióját.

A légitársaság a film elkészüléséhez a lisszaboni repülőtéren épített fel egy hangárt, ahol egy repülőgép fedélzetét rendezték be. A társaság nyolc napon keresztül minden utasát meghívta, hogy vegyenek részt a produkcióban. Az időszakban több mint ezer, különböző nemzetiségű utast szólítottak meg, közülük 250-en jelentkeztek. Végül 50 főt választottak ki, akik a TAP biztonsági videójának "sztárjai" lehettek. A videó elkészítésével a McCann Erickson-t bízta meg a légitársaság.

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk