hirdetés
hirdetés

Zöld jelzést kapott az EVA Air

A Star Alliance légiszövetség igazgatótanácsa egyöntetűen megszavazta az EVA Air felvételét soraiba.

hirdetés

A Star Alliance március 29-én jelentette be a pozitív döntést, ami illeszkedik a légiszövetség hosszú távú terveibe, hogy hálózatát minél inkább kiterjessze és olyan új régiók  váljanak elérhetővé általa, amelyek erős gazasági potenciállal bírnak.

"Az EVA Air jól illeszkedik ebbe a stratégiába, a légitársaság számos új útvonalat ad hozzá globális hálózatunkhoz, főként a távol-keleti piacok felé" - nyilatkozta a csatlakozásról Mark Schwab, a Star Alliance ügyvezető igazgatója. 

15 évvel ezelőtti alapítása óta a Star Alliance folyamatosan erősíti jelenlétét az ázsiai, csendes-óceáni területeken és 2013 közepére várhatóan a régióból 8 taglégitársaságot tud majd magáénak. 

A légiszövetséghez való csatlakozásával az EVA Air utasai számára a teljes globális hálózat megnyílik majd. Az integrációs folyamatok most kezdődnek, ezek lezárultával válhat az EVA Air a szövetség tagjává. A csatlakozásban a légitársaságot az Air China segíti mentorként. Az EVA Air belépésével a tajvani Kaohsiung és az indonéz Surabaya repülőtér is megjelenik a Star Alliance kínálatában. Így összesen 30 légitársaság (ebből 26 tag és 4 jövőbeni tag) több mint 22 000 napi járatot kínál majd 191 ország 1345 úti céljára a Star Alliance kötelékében. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk