hirdetés
hirdetés

2017 a fenntartható turizmus fejlesztésének nemzetközi éve

Az ENSZ a 2017-es évet a fenntartható turizmus fejlesztésének nemzetközi évévé nyilvánította. Az év során számos esemény foglalkozik világszerte a témával. 

hirdetés

Az év során elsősorban öt területre irányítják rá a figyelmet:

1. a gazdasági szereplők bevonásán alapuló és fenntartható gazdasági fejlődés

2. a társadalom széles rétegeinek bevonása, a foglalkoztatás növelése, a szegénység csökkentése

3. az erőforrások hatékony felhasználása, környezetvédelem és klímaváltozás

4. kulturális értékek, sokszínűség és örökség

5. egymás kölcsönös megértése, béke és biztonság.

Az ENSZ turisztikai szerve, az UNWTO kapott megbízást a világszervezettől arra, hogy lebonyolítsa a nemzetközi év eseményeit, és együttműködjön a különböző nemzetközi szereplőkkel. Ebből az alkalomból speciális honlapot hoztak létre, amelyen a témával kapcsolatos anyagok és a tematikus évhez kapcsolódó események elérhetők.

Lapunk, a Turizmus Trend január-februári számának fókuszában a fenntartható turizmus áll. Amennyiben az Ön vállalkozása számára fontos a fenntarthatóság, jelenjen meg speciális összeállításunkban!

Kérje ajánlatunkat Kvacsek Csillától ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 430-4529) vagy Lázár Szilviától ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 430-4571)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk