hirdetés
hirdetés

50 százalékos lehet a visszaesés az osztrák síszezonban

Az ausztriai WIFO gazdaságkutató prognózisa szerint Ausztriában kedvezőtlen esetben akár a tavalyi síszezon forgalmának fele sem realizálható az idén.

hirdetés

Oliver Fritz közgazdász által jegyzett tanulmány szerint, ha a járványügyi helyzet a jelenlegi szinten marad, s Németország nem vonja vissza a szeptemberben kiadott utazási figyelmeztetését Ausztriára vonatkozóan, akkor a tavalyi szezon forgalmának akár a fele is kieshet. Ebbe a számításba már beletartozik, hogy 2019/20-as szezon idén márciusban a járványhelyzet fellángolása miatt rapid gyorsasággal ért véget - GD Consulting.

A síparadicsomokban az osztrák szolgáltatók a biztonságosság fokozására törekszenek. Tirolban példál nagyteljesítményű légbefúvásos, ködképző eljárást teszteltek, amely segítségével gyorsan és hatékonyan megvalósítható a sífelvonó gondolák fertőtlenítése. A járványügyi helyzet miatt Ausztriában szigorú előírások vonatkoznak a felvonók üzemeltetőire, a 1 méteres védőtávolság betartatása, valamint az arcmaszk viselés alapvető követelmény.

(forrás: GD Consulting)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk