hirdetés
hirdetés

Booking-saga: most meg az ügyfélszolgálat e-mail címe tűnt el

Mint mi is többször beszámoltunk róla, a Booking.com számos szállásadó partnerét nem fizette ki, ami miatt a GVH vizsgálatot indított ellene. A legújabb fejlemény, a Spabook.net információja szerint, hogy a szállásközvetítő cég megszüntette ügyfélszolgálata e-mail-elérhetőségét, a customer.service@booking.com-ot. 

hirdetés

A blogmagazin a tesztemail elküldésekor azt tapasztalta, hogy elirányították egy webes felületre, ahol előzetesen kialakított kategóriák szerint lehet meghatározott ügyekben intézkedni, feltéve, hogy a felhasználónak van nyitott foglalása. Ha nincs, akkor nem tud mit tenni, csupán gyakori kérdések jelleggel lehet navigálni az oldalon, de érdemi segítséget nem tud kérni.

Depositphotos
Depositphotos
 

Az, hogy a Booking most lezárta az ügyfélszolgálat e-mail-es, írásos elérhetőségét, két nagyon fontos dolgot vet fel a cikk szerint. Véleményük szerint a panaszok száma világszerte olyan nagy lehet, hogy a bejövő új, úgynevezett hibajegyek mennyiségét csökkenteni kénytelenek, hogy fel tudják azokat dolgozni. Kutatásuk alapján az e-mail-kommunikációt azért részesítették előnyben a szálláshelyek, mert erről a saját rendszerükben bizonyítékokat tudtak megőrizni.

Azzal, hogy mostantól kizárólag a Booking belsős rendszerében (amin keresztül adathalászok bankkártya adatokat lopnak hónapok óta) lehet üzenetet váltani az ügyfélszolgálattal, megszűnik a levelek elmentésének lehetősége. A cikk szerzője találkozott például olyan panasszal, amelyben a külföldi szállásadó azt jelezte, hogy egy kellemetlen párbeszéd egyszerűen eltűnt a Booking-os rendszerből, és nem tud többé hivatkozni rá, mert kitörölték.

A cikkben kitérnek arra is, hogy a Booking szállásadó partnerei világszerte továbbra is tömegesen várnak a pénzükre, amelyet sokan utoljára június közepén kaptak meg, azóta pedig önerőből finanszírozzák a szálláshelyük működtetését.

A Booking hivatalos válaszát a Spabook.net még várja az üggyel kapcsolatban feltett kérdéseikre.

(forrás: Spabook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk