hirdetés
hirdetés

Kassa útlevéllel várja a családokat

A Kassa régió mellett, Kassa városa is bemutatta turisztikai kínálatát a közelmúltban a Szlovák Intézetben. 

hirdetés

Kassa a fiatalokra és a családokra is komoly hangsúlyt helyez turisztikai kampányaiban. Pörgős, menő imázsfilmje egy élményekben gazdag, kulturális, művészeti, szabadidős programokkal teli lüktető város érzetét kelti, amely közel 200 000 látogatót vonzott az elmúlt évben.

 

A 2021-ben debütált, családokat célzó termékük, a Kassai Gyermekútlevél Budapesten is bemutatkozott az idei Utazás Kiállításon, ahol 1500-at osztottak ki az érdeklődők között. Az illusztrált útikönyv segítségével 29 helyszínt fedezhetnek fel a gyerekkel érkezők a városban. Az útlevélhez térkép is tartozik, amelynek helyszínein a jó kedélyű Buki kabalafugira kalauzolja végig a Kassára kíváncsiakat. 

A kiadványba matricákat gyűjthetnek a gyerekek a különféle helyszíneken, amelyekért ajándékokat kaphatnak. A Kassai Gyermekútlevélnek köszönhetően egyetlen Kassára látogatónak sem kell előre megterveznie a nyaralási programját. Az útikönyv teljes útvonalat kínál a város kalandos bejárásához - címekkel, hasznos információkkal és bónusz feladatokkal. A városba látogatók ingyenesen vehetik át az útlevelet a Visit Košice Info Pointban, a Kassai a főutcán 59. szám alatt, és onnan szabadon barangolhatnak kalandok után kutatva. 

A Visit Kosice szakemberei javaslatai alapján egy teljes napot érdemes eltölteni a legendás Kassai Állatkertben. Szlovákia legnagyobb állatkertjében a gyerekek 300 állatfajt fedezhetnek fel. A Košice DinoParkban ősi óriásgyíkok másolatai ejtik rabul a gyerekeket, akik a 800 méteres bobpályát is kipróbálhatják, ha a városban járnak. Ezeken kívül szabadulószoba, gyermekvasút és vidámpark is kimondottan a családosok szórakozását szolgálják Kassán, amely mind felkereshető a gyermekútlevéllel, amelyből az elmúlt 3 évben már 20 ezer fogyott - tájékoztatták a résztvevőket a Visit Kosice munkatársai. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk