hirdetés
hirdetés

Montenegróban járt partnereivel a Robinson Tours

Május végén érkezett haza a Robinson Tours közel 30 fős montenegrói tanulmányútjáról, ahol a viszonteladó partnerek jobban megismerhették a Robinson Tours szálláskínálatának legfontosabb szállodáit, valamint az ország látnivalóját és kultúráját magyar nyelvű kirándulások keretében.

hirdetés

Bar, Sutomore, Cajn, Petrovac, Raffaelovici, Becici és Budva városaiban található apartmanházakból és 3-5* csillagos hotelekből és resortokból álló kínálat legfontosabb szállodáit látogatták meg a srudy túra résztvevői. Ezek a szálláslehetőségek megfelelő palettát kínálnak a magyar utazóközönség eltérő és változatos elvárásainak kiszolgálására a montenegrói nyaralóterületeken.  

Az öt nap során jutott idő az ország néhány látnivalójának megismerésére is egy-egy magyar nyelvű kirándulás keretében, így a partnerek megismerhettek néhány programot azok közül, amelyek az utasok számára is elérhetők a teljes szezonban. A tanulmányút során elsőként Bar óvárosát és várát fedezték fel, de Budva csodálatos óvárosának megismerésére sem maradhatott ki a programból. A tanulmányutat egy teljes napos Montenegró-túra koronázta meg, melynek keretében ellátogattak Cetinjébe a régi fővárosba, majd Njegusiba egy sajt-sonka és borkostólóra, ahol megismerhették a helyi gasztronómiai különlegességeket. Ezután a Kotori-öböl látnivalóiból következett néhány fontos látnivaló. Kotor mozgalmas óvárosának megismerése nem maradhat el, ha az országot és történelmét jobban meg szeretnénk ismerni. A következő állomás Petrovac hangulatos városának kávézókkal és éttermekkel teli partmenti sétánya volt, innen végül elhajóztak az öböl egyik aprócska szigetére Ostrvora.

Montenegró változatos tengerpartja és strandjai mellett látványosságokban bővelkedő turisztikai célpont is. A látnivalókat bemutató magyar nyelvű kirándulások igen kedveltek a magyar utasok körében. Az ide látogató utasok általában a fürdőzés mellett aktív pihenést is keresik, amit csillagtúra szerűen valósítanak meg.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk