hirdetés
hirdetés

Rekordösszegű kampánnyal készül a szezonra Ausztria

Soha nem látott mértékű, 17 millió eurós (6 milliárd HUF) kampánnyal készül az Österreich Werbung a szezonra, hazánk is fontos küldőország az idén - írja a GD Consulting.

hirdetés

Lisa Wedding, az osztrák nemzeti turisztikai marketingszervezet  - az Österreich Werbung (ÖW) - június 1-től hivatalban lévő új vezérigazgatójának nyilatkozata szerint biztatóak a kilátások a nyári turisztikai főszezonra. Az osztrák közszolgálati rádiónak és több napilapnak adott interjújában kitért arra: a foglalások alapján Ausztriában augusztus hónapra már most 70 százalékos a foglaltság a kedvelt belföldi nyaralóhelyeken. A városokban ettől a szinttől azonban még elmarad a forgalom.

Ausztria, mint kedvelt nyaralóhely erőteljesebb pozícionálása érdekében soha nem látott mértékű, mintegy 17 millió eurós (6 milliárd HUF) kampánnyal készül az ÖW, amelynek őszig történő felhasználását elsősorban a szomszédos és közeli országokban tervezik. Fókuszban ennek megfelelően Németország, Hollandia, Belgium, Svájc, Csehország, Lengyelország és Magyarország áll, ezen ország-csoportban tovább erősítik promóciós aktivitásukat.

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf

Az interjúkból kiderült az is, hogy a főbb forráspiacokon új struktúrában tervezi a külpiaci munkát a nemzeti turisztikai marketingszervezet: úgynevezett "Ausztria-házakat" állítanak fel. Ennek lényege, hogy „one stop shop” rendszerrel minden Ausztriával kapcsolatos gazdasági- és turisztikai információ egy helyen rendelkezésre álljon, így a "szinergiák érdekében" a turisztikai- és kereskedelmi képviseletek, valamint a nagykövetségek munkáját szorosabban összehangolják ezen a területen.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk