hirdetés
hirdetés

Videón a Bécsi Turisztikai Hivatal éves konferenciája

2022. november 29-én CO2 semleges hibrid rendezvény formájában, közel 500 résztvevő előtt tartotta még éves seregszemléjét Bécs turisztikai marketingszervezete, a Wien Tourismus - írja a GD Consulting

hirdetés

Közel 300-an élőben, a Seestadt Aspern városrészben lévő Ariana rendezvénycsarnokban követték az előadásokat, míg 200 körüli résztvevő online csatlakozott az interaktív elemeket is tartalmazó, közel 3 órás szakmai eseményhez. A rendezvény mottója  „The Place to be”- amely már utal a 2023-as tematikus év központi témájára: a 1873-as Bécsi Világkiállításra, mint a mai napig érezhető innováció motorjára.

Depositphotos
Depositphotos

Jövőre lesz ugyanis 150 éve, hogy Bécsben rendezték meg a világkiállítást, amely új víziók mentén optimista küldetést adott egész Európának. Innovációra, megújulásra, optimista személetre a mostani nehéz időkben legalább akkora szükség van, mint 150 éve, hangzott az érvelés a tematikus év témaválasztása mellett. A jövő évi tervezett programokról további információ ITT, ahol a teljes konferencia felvétele is visszanézhető.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk