hirdetés
hirdetés

Egy budapesti hotel újra a 2023 Readers' Choice Awards toplistáján

A közép- és dél-európai régió legjobb szállodái közé választották a budapesti Aria Hotelt a Condé Nast Traveler olvasói.

hirdetés

A világ egyik legelismertebb turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler tegnap jelentette be az idei Readers' Choice Awards díjazottjait, melyek között a világ legjobb szállodái, hajóútjai, országai, városai, üdülőhelyei, vonatai, légitársaságai, repülőterei, fürdői, szigetei, poggyász márkái, villái és utazásszervezői szerepelnek.

Fotó:  Aria Hotel Budapest
Fotó: Aria Hotel Budapest

Idén is toplistára került az Aria Hotel Budapest, mely 5. helyezést ért el a közép- és dél-európai szállodák között.

A Condé Nast Traveler által alapított Readers' Choice Awards a leghosszabb ideje működő és legrangosabb elismerés az utazási ágazatban, különlegességét pedig az adja, hogy az értékelések maguktól az utazóktól származnak. Idén több mint 520 000 egyesült királyságbeli és amerikai egyesült államokbeli olvasó töltötte ki az értékelést, átfogó képet adva a világ különböző tájain tett utazásaikról.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek iránti elkötelezettségünk maradandó benyomást tett a Condé Nast olvasóira, és ezzel ismét a világ legjobbjai közé kerültünk. Nagy megtiszteltetés a Condé Nast Traveler nemzetközi vendégvéleményeken alapuló elismerése, ez is megszilárdítja az Aria Hotel Budapest vezető szerepét Közép- és Dél-Európában. A Library Hotel Collection tagjaként nyolc éve vagyunk jelen a magyar piacon, az elmúlt évek sorozatos globális válságai érzékenyen érintették a szállodaipart, az Aria azonban nemcsak átvészelte a nehéz időszakot, de meg is erősítette pozícióját" – fogalmaz a díj kapcsán Marx Ferenc szállodaigazgató.

Fotó:  Aria Hotel Budapest
Fotó: Aria Hotel Budapest

A New York-i Library Hotel Collection szállodacsoport budapesti tagja 2016-ban és 2018-ban aranyérmet szerzett a verseny közép-európai mezőnyében, 2017-ben ezüstéremmel díjazták a vendégek, 2019-ben pedig ötödik lett.

A több mint három évtizede fennálló, számos díjjal kitüntetett  Condé Nast Traveler az utazók körében a hitelesség szimbóluma. A több platformon megjelenő transzatlanti márkát egyedi hangvétele mellett olvasói releváns és inspiráló tartalmáért kedvelik.

Az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban megjelenő luxus utazással foglalkozó orgánum komoly hagyománnyal rendelkező, olvasói értékelések alapján évente összeállított válogatásaiban szerepelni az egyik legmagasabb presztízsű elismerésnek számít az utazási szektorban.

 

(forrás: Aria Hotel Budapest)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk