hirdetés

Itt a nyitásra váró Matild Palace értékesítési igazgatója

Sara Brenner lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest értékesítési igazgatója.

hirdetés

Az idén májusban nyíló Matild Palota értékesítési igazgatói pozíciójába Sara Brennert nevezték ki.

Sara a szállodaiparban, az értékesítés és a marketing területén szerzett közel 20 éves tapasztalatát - amelyből 10 évet értékesítési és marketing vezetői pozícióban töltött – kamatoztatja új munkakörében. Eddigi karrierje során olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., Marriott International, Inc./Marriott International Luxury Brands.

Fotó: Matild Palace
Fotó: Matild Palace

Egy szintén rangos Luxury Collection szállodában – Hotel Imperial, a Luxury Collection Hotel, Vienna – szerzett tapasztalatának köszönhetően nemcsak a Luxury Collection márka szakértője, hanem a régióról is széleskörű ismeretekkel rendelkezik.

Karrierjét a Horvát Köztársaság Állandó ENSZ Képviseletén kezdte, nemzetközi diplomáciai tapasztalatokat szerzett. A Bécsi Egyetemen fordítástudományok, valamint a kommunikációs és marketing tudományok területén szerzett képesítést. Horvátul és németül anyanyelvi szinten, angolul felsőfokon beszél.

Elérhetőségei:

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mobil: +36 70 604-4925

(forrás: Matild Palace)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk