hirdetés
hirdetés

Ötcsillagos a Hotel Clark Budapest

A szálloda minősítés törvényi kötelezettségként ez év végéig minden szálloda és szálloda vezető napirendjére került. A minősítések során a Hotelstars Union (HU) rendszerének kellett kötelezően megfelelniük a szálláshelyeknek.A budai oldalon, az e hét pénteken ismét átadásra kerülő Lánchíd lábánál álló szálloda a legmagasabb minősítést érte el.

hirdetés

Lukács István, a Hotel Clark Budapest szállodaigazgatója szerint a legfontosabb az erős csapat építése volt, és egy olyan légkör kialakítása, ahol a csapat tagjai egyenlő partnerként érzik magukat, és kimagasló szolgáltatást nyújtanak budapesti és európai szinteken egyaránt.

Az online és az offline felületekben rejlő lehetőségeket is kiaknázták, és a vendég élményeknek köszönhetően is sok vendéget nyertek.  Több, mint két éve töretlenül Budapest első pozícióját tudhatják magukénak Tripadvisoron a vendég élmények megítélése szerint.

A ház főbejárata a Clark Ádám tér felől
A ház főbejárata a Clark Ádám tér felől
 

Szeptemberben a Hotel Clark Budapest négy dunai panorámás szoba összenyitásával alakított ki két új, exkluzív luxus lakosztályt a szálloda 6. emeletén, ugyanakkor létrehozva új szoba kategóriákat a szálloda további emeletein is. “Alapvetően az a stratégiai nézőpontja a tulajdonosoknak, hogy a Hotel Clark víziója hosszútávú, ezért teret engedtek a koncepció kialakítása során. Ennek mentén jutottunk el addig, hogy szolgáltatásainkat illetően már 5 csillaggal minősíthető szálloda voltunk, amikor még nem voltak meg a lakosztályaink - az alap pontszámok alapján már elértük az 5 csillagos pontszámot. Ennek ellenére a Hotelstars minősítés előír minimum kritériumokat, mint például két prémium lakosztályt", fűzi hozzá Jámbor Máté, a szálloda Rooms Division Managere.

 

(forrás: Hotel Clark / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk