hirdetés
hirdetés

25 millió forint gyűlt össze a Nemzeti Segélyvonalon

Mintegy 25 millió forintot adományoztak a segíteni szándékozók az egyiptomi buszbaleset sérültjeinek és az áldozatok hozzátartozóinak a 1752-es Nemzeti Segélyvonal hívásával; a gyűjtés szerdán zárul.

hirdetés

Az összegyűlt pénzadományt a kuratórium döntése alapján közvetlenül juttatják el az érintettekhez. Emiatt kérik a buszbaleset 8 napon túl gyógyuló sérültjeit, valamint az áldozatok egyenes ági hozzátartozóit, hogy a Nemzeti Segélyvonal honlapján (nsv.hu) keresztül 2011. december 10-ig vegyék fel a kuratóriummal a kapcsolatot - közölte a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány szerdán az MTI-vel.

A gyűjtés pontos állása, a telefonhívások számának alakulása pillanatról pillanatra követhető a nsv.hu főoldali gyűjtőszámlálóján.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
A pofám leszakad! Mi az, hogy határidőt szabnak a sérülteknek a jelentkezésre! Mindenki nagyon jól tudja a sérültek nevét, ha nem kérdezzék meg a Best Reisent!
Keressék meg a sérülteket levélben, vagy személyesen és tájékoztassák arról, hogy mi a módja az adományok átvételének!
Nagyon figyeljenek oda a kuratóriumi tagok (egyébként ki nevezte ki őket? Mi alapján döntenek? stb.)arra, hogy minden pénzt adjanak oda, mert a vörös iszap
adományaiból, ami 2 Md Ft volt!!! Mindössze 300 milliót adtak oda! Milyen alapon tartják vissza a pénzt? A jövőben, ha isten ne adja de valami katasztrófa történik
10-szer meggondolják az adakozók, hogy adjanak-e pénzt, mert nem tudják, hogy eljut-e a károsultakhoz!

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk