hirdetés
hirdetés

Biztosítással is kiváltható a bankgarancia a TUI-partnereknél

Biztosítással válthatják ki a bankgaranciát a TUI viszonteladó partnerei, miután a QBE Atlasz biztosító egy speciális terméket dolgozott ki számukra.

hirdetés

Amint azt Andreas Hamorszky-tól , a TUI Magyarország ügyvezetőjétől megtudtuk, mióta az osztrák anyacég bevezette azt a szabályt, hogy csak azzal az irodával kötnek szerződést, amely 20 ezer eurós bankgaranciát mutat be, 50%-kal csökkent partnereik száma. Hamorszky bízik benne, hogy a biztosítótársaság új terméke révén újra bővülni fog a hálózat. Azokat a viszonteladókat, akiket érdekel a bankgaranciát kiváltó biztosítás, a QBE bevizsgálja, és ennek eredményétől függően ajánl számukra biztosítást.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk