hirdetés
hirdetés

Biztosítással is kiváltható a bankgarancia a TUI-partnereknél

Biztosítással válthatják ki a bankgaranciát a TUI viszonteladó partnerei, miután a QBE Atlasz biztosító egy speciális terméket dolgozott ki számukra.

hirdetés

Amint azt Andreas Hamorszky-tól , a TUI Magyarország ügyvezetőjétől megtudtuk, mióta az osztrák anyacég bevezette azt a szabályt, hogy csak azzal az irodával kötnek szerződést, amely 20 ezer eurós bankgaranciát mutat be, 50%-kal csökkent partnereik száma. Hamorszky bízik benne, hogy a biztosítótársaság új terméke révén újra bővülni fog a hálózat. Azokat a viszonteladókat, akiket érdekel a bankgaranciát kiváltó biztosítás, a QBE bevizsgálja, és ennek eredményétől függően ajánl számukra biztosítást.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés