hirdetés
hirdetés

Újraszerződik a görög szállodákkal a TUI

A TUI német touroperátor új szerződés megkötésére kérte fel a görög szállodákat, ami lehetővé teszi majd, hogy a házak a saját valutájukkal fizessenek ha esetleg az ország kilép az eurózónából. 

hirdetés

A lépésről a német Bild újság adott hírt, amit a turisztikai vállalat szóvivője később meg is erősített, írja a Tourexpi. Az új szerződés szerint a szállodák bármilyen, az országban bevezetésre kerülő valutában fizethetnének, ha Görögország elhagyja az eurózónát. Váltási árfolyamként pedig a kormány által meghatározott árfolyamot kell figyelembe venni, idézi a levelet a Bild. A TUI szóvivője, Robin Zimmermann úgy kommentálta a lépést, hogy felelősségteljes vállalatként meg kell védenie magát a TUI-nak a következményektől, amit Görögország kilépése eredményezne. A görög turisztikai hivatal elnöke, Andreas Andreadis máshogy vélekedik a kérdéseről, szerinte a TUI-nak nem szabadna ilyen nyomás alá helyeznie az ország szállodáit és nem hiszi, hogy bármely görög szállodás belemenne egy ilyen szerződés aláírásába. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk