hirdetés
hirdetés

Vidámpark: Továbbmenet nincs!

Mintegy 175 éves fennállást követően szeptember 30-án végleg bezárja kapuit a Városliget legendás nevezetessége, a Budapesti Vidámpark. 

hirdetés

Szeptember 5-én "modern rikkancsok" tájékoztatták az utolsó hónap történéseiről a nagyérdeműt Budapest több pontján, a Széll Kálmán téren, a Nyugatinál és az Erzsébet téren is. "Továbbmenet nincs" - hajtogatták az egyik legnépszerűbb és legidősebb játék, a Kanyargó tábláján szereplő felirat hírhedt szlogenjét, amely találóan foglalja össze, milyen sors vár az idén 175 éves létesítményre.

A Budapesti Vidámpark dolgozói egy színes kiállítással készültek az utolsó évre, amely átfogó képet ad a Park múltjáról. A Körhinta csarnokában megtekinthető tárlaton bemutatják, hogyan épült fel Európa leghosszabb favázas hullámvasútja, és milyen játékok szórakoztatták nagyszüleinket.

Szeptember végéig a Vidámpark állandó nyitva tartása mellett az éjszakai baglyok a hétvégi Vidámparki Éjszakák programsorozatot is élvezhetik minden szombaton. Ezeken a hétvégéken vasárnap hajnali 1.30-ig élvezhetik a látogatók a fényárban úszó játékok élményét. A Budapesti Vidámpark az idei augusztus végéig közel 270 ezer vendéget fogadott. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai