hirdetés
hirdetés

Állást keres? Alkalmazottat?

5 érv, amiért érdemes nálunk hirdetni...

hirdetés

Mert olyan szakmai hírportálon jelenik meg a hirdetése, amelynek olvasóközönsége folyamatosan nő, és amely az országban az egyik legszélesebb merítésben jut el mindenkihez, aki ma a szállodaipar, vendéglátás, utaztatás területén, ill. e szegmens beszállítói területén jelen van.

Mert a hirdetése a hazai egyetlen független szakmai, politkamentes nagy elérésű szakportálon jelenhet meg, amelyet talán épp ezen okból egyre többen olvasnak, és tartanak szakmailag meghatározó online platformnak.

Mert a naponta folyamatosan frissülő hírözön nemcsak a turizmusonline.hu szakmai oldalon, hanem a szakportál közösségi oldalán, valamint kiadónk más társoldalain is folyamatosan megjelenik, onnan is generálva plusz olvasókat.

Mert folyamatosan kedvező árakon és csomagokban kínáljuk a hirdetési lehetőséget a cégek számára: Egy hónapon keresztül a portál minden oldalán kiemelten megjelenő és a Napi Turizmus Hírlevélbe 5 alkalommal bekerülő hirdetés ára 9500 Ft + Áfa vagy az egy hónapos megjelenés mellett 10 alkalmas hírlevél megjelenése 17.500 Ft + Áfa. Az árképzésnél nem csak a szektor aktuális helyzetét vesszük maximálisan figyelembe, hanem garantáltan ezért az összegért, ilyen magas elérés mellett más szakmai portálon ilyen szolgáltatást nem kaphat meg.

És mert minden megjelenő hír, információ, álláshirdetés heti 5 alkalommal kiküldésre kerül a szakmai közönségnek a Napi Turizmus Hírlevél 13.000 e-mail címére.

Ha sikerült meggyőznünk, hogy miért érdemes nálunk álláshirdetést feladni, akkor kattintson IDE!

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai