Édes élet a májusi Glamping pikniken

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján. Mint minden évben idén is tematikus lesz a rendezvény. Idén Dolce Vita hangulatra számíthatnak a látogatók.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben a szervezők írják, a dekoráció, a zene, az éttermek kínálatai az Édes Élet érzést próbálják idézni.

A rutinos piknikezők a korszakhoz illeszkedő ruhákban érkeznek, de természetesen ez nem kötelező. Csak annyi a „feladat”, hogy érezze mindenki jól magát és élvezze az életet!

A rendezvény alatt lesz lehetőség bejárni a Nomád különleges szálláshelyeit, jókat enni és inni, beszélgetni, táncolni, fűben heverészni, tehát édesen élni.

Hagyományosan a vendégváróhely csodás kertjében rendezik az eseményt, az éttermek standjairól a vendégek szabadon választhatnak fogásokat, ki-ki ízlése szerint. 

Piknikhangulat a 2023. évi programon / Forrás: szallas.hu
Piknikhangulat a 2023. évi programon / Forrás: szallas.hu

A kínálatról a következő SVÉT éttermek gondoskodnak:

Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)

Szabi a Pék (Szentendre)

Iszkor ( Mályinka)

Macok Bisztró (Eger)

Anyukám Mondta (Encs)

A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)

Trakta by Nomád ( Noszvaj)

Borászatok:
Bolyki pincészet

St. Andrea pincészet

Rege pincészet
Kézműves sör:

Beertailor

Kávé:

Oneeleven

 


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.