Édes élet a májusi Glamping pikniken

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján. Mint minden évben idén is tematikus lesz a rendezvény. Idén Dolce Vita hangulatra számíthatnak a látogatók.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben a szervezők írják, a dekoráció, a zene, az éttermek kínálatai az Édes Élet érzést próbálják idézni.

A rutinos piknikezők a korszakhoz illeszkedő ruhákban érkeznek, de természetesen ez nem kötelező. Csak annyi a „feladat”, hogy érezze mindenki jól magát és élvezze az életet!

A rendezvény alatt lesz lehetőség bejárni a Nomád különleges szálláshelyeit, jókat enni és inni, beszélgetni, táncolni, fűben heverészni, tehát édesen élni.

Hagyományosan a vendégváróhely csodás kertjében rendezik az eseményt, az éttermek standjairól a vendégek szabadon választhatnak fogásokat, ki-ki ízlése szerint. 

Piknikhangulat a 2023. évi programon / Forrás: szallas.hu
Piknikhangulat a 2023. évi programon / Forrás: szallas.hu

A kínálatról a következő SVÉT éttermek gondoskodnak:

Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)

Szabi a Pék (Szentendre)

Iszkor ( Mályinka)

Macok Bisztró (Eger)

Anyukám Mondta (Encs)

A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)

Trakta by Nomád ( Noszvaj)

Borászatok:
Bolyki pincészet

St. Andrea pincészet

Rege pincészet
Kézműves sör:

Beertailor

Kávé:

Oneeleven

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.