Gastro & Hotel design versenyünk díjátadó gálája!

Nem akárhol rendezzük idén a díjátadó gálaestet, és már az időpont is kiderült.

Úgy gondoltuk, az idei különlegesen szép versenyt, az erős mezőnyből kiválasztott győztesek elismerését egy olyan programmal koronázhatjuk meg méltóképp, amely mindenki számára emlékezetes marad. Ezért választottunk a díjátadó helyszíneként egy olyan új budapesti rendezvényhelyszínt, amelyet ma még talán nem ismernek sokan, aki viszont már járt ott, kizárólag szuperlatívuszokban beszél róla.

A budai Haris Park rendezvénytermébe - amely a Bobo Étteremmel működik együtt -, invitáljuk kiadónk, a PPH Media nevében, a versenyt meghirdető Pont Itt magazin égisze alatt lebonyolított versenyünk novemberi díjátadójára a döntőbe bekerült összes pályázónkat, az időpont is megvan már: november 14-e, csütörtök estére. Bár ez az időpont még elég messze van, érdemes azonban már most előjegyezni a naptárban, mert nem akármilyen programmal készülünk az idei nyertesek ünneplésére: azért, hogy mind exkluzív látványban, mind a topgasztronómia területén, mind egy hangulatos, akár kapcsolatépítésre is alkalmas élményben legyen mindenkinek része.

Forrás: turizmusonline.hu


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.