hirdetés
hirdetés

Éjszakába nyúló csavargás Hévíz környékén

Július 20-án pirkadattól hajnalhasadásig 12 zalai porta készül extrém programokkal Zalacsánytól Kisgörbőig a Nyitott Porták Éjszakáján.

hirdetés

A program keretében a látogatók többek közt éjszakai boros pince túrára indulhatnak, elcsendesedés a piramisban, fáklyás sétát tehetnek a gazdaságban grill és szalonnasütéssel, részt vehetnek a táblafestő esten, a csillagász éjszakán vagy élvezhetik a kertmozit.

A kiscsoportos, belsőséges programokon bárki betekintést nyerhet a méhészkedésbe, bio-kertészkedésbe, gyógynövény vagy akár pálinka lepárlásba, borászkodásba, beszélgethet vagy akár italozhat is a helyi házigazdákkal. Ez nem egy tömegrendezvény, nem többezres fesztivál, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, közös főzéssel, zenéléssel, saját kreatív személyiségükkel.

Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok.

Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat július 20-án és egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában.

Bővebb információ és időpontfoglalás:

www.nyitottportak.hu  és www.facebook.com/nyitottportak/ 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai