Változás a Mellow Mood Csoport egyik vezetői pozíciójában

Bayer Bence a Mellow Mood Hotels csoportszintű marketing és kommunikációs igazgatója lett. A szakember másfél év után tért vissza a cégcsoporthoz, ahol csapatával a portfólióba tartozó szállodák és éttermi egységek marketing és kommunikációs feladataiért felelős.

A szakember korábban olyan prémium márkákon dolgozott, mint a Forbes, a Spíler, a Jamie’s Italian, a Baalbek,  a Párisi Passage, a Hyatt szállodalánchoz tartozó Párisi Udvar Hotel Budapest vagy a Hard Rock Hotel Budapest, ahonnan most ismét a cégcsoporthoz igazolt. 

Bayer Bence / Forrás: Mellow Mood Hotels
Bayer Bence / Forrás: Mellow Mood Hotels

Jóleső érzés visszatérni a Mellow Mood Hotels csapatába, fontos visszajelzés számomra, hogy a döntéshozók ismét bizalmat szavaztak nekem. Több fontos projekt valósult és valósul meg a jövőben, a hatékony kommunikáció és marketing kulcsfontosságú

– mondta a régi-új menedzser új pozíciója kapcsán.

A szakember

elsődleges feladata az ernyőmárka, valamint a portfólióba tartozó szállodai és éttermi egységek marketing, kommunikációs és arculati feladatainak stratégiai tervezése, fejlesztése.

„Bencek korábban már bizonyított a cégcsoporton belül és kívül is, így amikor lehetőség nyílt rá, hogy újra együtt dolgozzunk, boldogan egyeztünk meg vele

 – tette hozzá Turbucz Ádám, a cégcsoport általános igazgatója.

A szakembert 2024-ben a Budapesti Metropolitan Egyetem „Az Év Alumnija Díj” elismerésében részesítette.

Bayer Bence elérhetőségei:

 


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.