hirdetés
hirdetés

Idén négy charterjárat közlekedik Tunéziába

A Kartago Tours és a Taurus Reisen együttműködésének köszönhetően négy charter járat indul Tunéziába. 

hirdetés

Az első járat május 12-én indult, egy kisebb kapacitású 126 fős géppel - tudtuk meg Furi Mihálynétól, a Kartago Tours cégvezetőjétől. A következő gép, május 19-én már 162 fős kapacitással indult el a Taurus Reisennel közösen.

Kálmán Krisztinától a Taurus Reisen irodavezetőjétől megtudtuk, hogy első járatukat 80%-os töltöttséggel indították és idén a Taurusnál Tunézia iránt van a legnagyobb érdeklődés.

Az irodavezető elmondta, hogy az utasok kezdenek újra rátalálni Tunéziára, mely ár-érték arányban továbbra is az élen jár. Különösen a luxus szállodák iránt van kereslet, pl. a Hasdrubal szállodalánc tagjai nagyon kedveltek. Végre újra indul 2 év kihagyás utána djerbai charter.

A Taurus és a Kartago együttműködése alapján, idén heti három charter járat indul a tunéziai Monasztirba. Kettő pénteki napon fog közlekedni, egy kedden és június 15-én, csütörtökönként elindul az első gép Djerbára is.

A négy járat jelentős növekedést jelent a tavalyi évhez képest, hiszen tavaly ilyenkor még nem indultak járatok a napfényes országba.

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai