hirdetés
hirdetés

Képekben a 23. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjazottjai

Képes beszámoló a 23. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat szálloda kategóriájának díjazottjairól.

hirdetés

Korábban már megírtuk, hogy a párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata több magyar szállodát is elismert a 2021-ben már 23. alkalommal megrendezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. Képes összefoglalónk következik a a spabook.net. cikke alapján. 

A SZÁLLODA kategória I. díját kapta: Sundell Estate NyRt., Mystery Hotel, Budapest

A Nyugati Pályaudvar mellett fekvő Mystery Hotel Budapest egyedi tematikájával és egyedi szobáival varázsolja el a vendégeit. Tetőteraszáról szokatlan szögből láthatunk rá Budapestre, spa részlege pedig az influencerek egyik kedvelt helye a csodaszép kialakítás és az egyedi miliő miatt. 

A Hotel Mystery spa-részlege /Fotó: spabook.net
A Hotel Mystery spa-részlege /Fotó: spabook.net

Szoba a Mystery Hotelban / Fotó: spabook.net
Szoba a Mystery Hotelban / Fotó: spabook.net

A Mystery Hotel lobbyja / Fotó: spabook.net
A Mystery Hotel lobbyja / Fotó: spabook.net

A ZSŰRI különdíját kapta: Redwood Real Estate Holding, Hard Rock Hotel, Budapest

A Budapesti Hard Rock szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán nyitotta meg szobáit 2021-ben a Redwood fejlesztésében. Az épületben 6 emeleten 136 szoba található. A hotel alatt egy két szintes, 70 férőhelyes garázs helyezkedik el. A helyszínhez egy modern nemzetközi konyhás étterem és bár, egy lobby bár és kávézó, egy kis konferenciaközpont, egy tetőtéri „Rooftop” multi-funkcionális rendezvény helyszín és egy Rock Shop ajandék üzlet csatlakozik majd a Redwood fejlesztésében.

Hard Rock Hotel, Budapest / Fotó: spabook.net
Hard Rock Hotel, Budapest / Fotó: spabook.net

A MAGYAR SZÁLLODÁK ÉS ÉTTERMEK SZÖVETSÉGÉNEK különdíját kapta: Kapu Váralja Üzemeltető Kft., Monastery Boutique Hotel, Budapest

A Monastery Boutique Hotel Budapest egy 300 éves apátsági épületben nyitotta meg szobáit Budán. Bár közel van a centrumhoz, mégis nyugodt, csendes környezetben várja a fővárost felfedezni vágyó vendégeket, akik alig néhány perces sétával a Duna-partot, vagy a Budai várat is elérhetik.

A Monastery Boutique Hotel / Fotó: spabook.net
A Monastery Boutique Hotel / Fotó: spabook.net

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk