hirdetés
hirdetés

Vasárnap nyit az Eco Town

Szeptember 13-án immár harmadik alkalommal rendezik meg az Eco Town környezettudatos vásárt a Nánási udvarban.

hirdetés

Az eseményen hazai, zöld szemléletű kiállítókkal találkozhatnak az érdeklődő családok, akik nemcsak a portékákat csodálatják meg, hanem számos ingyenes programon is részt vehetnek. A vásárt felkeresők többek között megismerhetik a mosipelusok varázslatos világát, eco friendly táskákat, kozmetikumokat, illóolajokat, továbbá különleges, illatos kézműves szappanokat vásárolhatnak. Zero waste szemléletű designerként jelen lesz a Zapi márka. Kávékapszulákból kialakított ékszerek, baba és gyermekápolási termékek, makramé lakberendezési tárgyak, környezetbarát tisztítószerek mind-mind helyet kapnak az Eco Townon! 

Az Eco Town nem csak támogatja a hazai zöld vállalkozásokat, hanem nagyon büszke mindenkire, aki ezen az úton jár. Gyakran vesszük észre, hogy az arc eltűnik a brand mögött, pedig érdemes lenne tudni, hogy kinek a kezei között születnek meg az adott termékek. A szervezők ezért arra bátorították a kiállítókat, hogy fotózzák le magukat, hogy Instagram oldalukon megmutathassák az arcokat a termékek mögött. 

Kiemelt figyelmet kap az oktatás is, jelen lesz a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, továbbá a SzeddViddVédd csapata is. Az idei fő téma a tudatos gyógyszerhasználat. A kicsiket és nagyokat kézműves programok is szórakoztatják: a Narka márka tulajdonosa többek között megtanítja, hogy miként kell horgolni, amelyhez az alapanyagot az Eco Town biztosítja, a minimag.hu csapata pedig azt mutatja be, hogy mennyi mindenre felhasználható még a szemétnek hitt papír.

Az Eco Town kiemelt figyelmet fordít a résztvevők a biztonságára. Figyelemmel kísérik a belépők számát, minden kiállító kötelezően maszkot visel majd, a vásárban több pontján kézfertőtlenítőket találhatnak a látogatók, akiktől a szervezők azt kérik, hogy saját és a mások biztonságának érdekében hozzanak magukkal maszkot és azt viseljék is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai