hirdetés

Az egészségügyi dolgozókért mozgósít az MVI

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete azzal a felhívással fordul a vendéglátásban tevékenykedő kollégákhoz, hogy segítsék a kórházi dolgozók helyzetét azzal, hogy részükre ételt, esetleg süteményt, bejglit juttatunk el – bármit, amire lehetőségünk van.

hirdetés

"Az év vége felé közeledve elmondhatjuk, hogy sok váratlan helyzettel, nehézséggel állított szembe bennünket a 2020-as év. De talán most még a vendéglátásnál is rosszabb helyzetben van az egészségügy, a kórházi betegápolók és az orvosok. A pandémia rendkívül megnehezíti a munkájukat, a hétköznapi helytállásukat. Sajnos senki sem lehet kivétel: szeretteink és bármelyikünk kerülhet kórházba, amikor csak azoktól várhatunk segítséget, akik mára kimerültek, elfáradtak, erejükön felül teljesítenek.

 

Ezért azzal a felhívással fordulunk a vendéglátásban tevékenykedő kollégákhoz, hogy segítsük a kórházi dolgozók helyzetét azzal, hogy részükre ételt, esetleg süteményt, bejglit juttatunk el – bármit, amire lehetőségünk van. Jelenlegi áldozatvállalásukat másképp nem tudjuk megköszönni, csak ezzel az apró figyelmességgel, amellyel talán egy kis örömöt és nyugalmat varázsolhatunk életükbe. A figyelmesség, egy elismerő mosoly részünkről bizonyára jól esne azoknak a kórházi dolgozóknak, akik nap mint nap helyt állnak értünk, ünnepektől függetlenül...

Örömmel töltene el, ha minél többen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz!

Javasoljuk, hogy keressék meg a környezetükben kijelölt covid kórházat, vegyék fel velük a kapcsolatot és juttassák el részükre ételadományukat!

Jó lenne, ha ez nemcsak karácsonyra vonatkozna, hanem többször is megismétlődne a jelenlegi kritikus helyzet alatt" - kéri Kovács László, az MVI elnöke a vendéglátásban dolgozókat az testület elnöksége nevében.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai