hirdetés
hirdetés

Az utószezon dönti el, milyen volt a nyár

Nagyjából a várakozásoknak megfelelően alakul az idei szezon a Best Reisennél és a Medina Toursnál, a desztinációk súlya viszont jelentősen átalakult – tudtuk meg Ali Hamrounitól, a két társaság tulajdonosától. 

Munkatársunktól

hirdetés

Az irodákat a tavasszal sok kritika érte az előszezoni akciók elmaradása miatt, most, a főszezon közepén azonban Ali Hamrouni úgy látja, jó döntést hozott. Miközben a július végi, augusztusi csúcsidőszakra számos tour-operátornál elfogytak a helyek a legnépszerűbb charteres üdülőhelyeken, a Best garanciális szállodáinak többségébe még most is lehet foglalni.

Az úti célok között ugyanakkor érdekes átalakulás figyelhető meg: Egyiptom rohamos gyorsasággal nyerte vissza népszerűségét – elsősorban a helyi szállodák rugalmasságának, másrészt az idegenforgalmi hivatal hatékony közreműködésének köszönhetően. Tunézia talpra állására azonban hosszabb időre is szükség lehet szerinte. Törökország népszerűsége vitathatatlan, és a görög és spanyol üdülések is keresettek. Összességében most mégsem lehet még eldönteni, jobb lesz-e a szezon, mint tavaly, mivel az első félév gyengébb volt a 2010. évinél, júliusban azonban meglódultak a foglalások. Az utószezontól függ, milyen lesz az egész évi teljesítmény.

 A társaságnál a főszezon levezénylése mellett ugyanakkor már a téli programokat véglegesítik. Ali Hamrouni megerősítette, biztosan lesz ismét thaiföldi charterjáratuk – bár az még nem dőlt el, hogy önállóan töltik-e a gépet, vagy 1-2 utazásszervezővel közösen. Új termékeket is terveznek bevezetni a téli szezonban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai