hirdetés

De mi lehet az az Atelier?

Tökéletes minőség, harmónia és innováció: alapvető követelmények a nemzetközi csúcsgasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényén, a Bocuse d’Or-on. A Nespresso ugyanezen értékeket tartja szem előtt kiváló minőségű kávéinak megalkotása és a legkifinomultabb kávéélmény biztosítása érdekében, ezért vált a lyoni séfverseny hivatalos kávépartnerévé 2008-ban.

hirdetés

Az elmúlt években a kávékultúra és a fine dining megannyi szálon fonódott össze: a Nespresso számos gasztronómiai rendezvényen volt jelen, melyek során több neves séf használta a Nespresso Grand Cru kávéit alkotásaiban.

A nemzetközi együttműködés folytatásaként 2015. novemberétől a Nespresso a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú támogatójává lépett elő.

A csúcsgasztronómia azonban ma már nem csak a séfeket vagy a szakma képviselőit mozgatja meg,  hanem számtalan laikus érdeklődőt is vonz. A prémium kávé és a csúcsgasztronómia egyesítésével a Nespresso egy olyan rendezvényt honosított meg „Atelier” név alatt, amely lehetőséget ad arra, hogy a vendégek testközelből tapasztalhassák meg a gasztronómia új dimenzióját.

A résztvevők lehetőséget kapnak, hogy elismert séfek társaságában sajátítsanak el professzionális trükköket és szakmai fogásokat, illetve kifinomult recepteket készítsenek el és kóstoljanak meg. A vendégek természetesen nem csak az ételek, hanem a borpárosítások és a kávék világában is elmerülhetnek, mindezt egy páratlan környezetben.

A budapesti Nespresso Atelier rendezvény április 27-én kerül megrendezésre a Kopaszi gáton, az Öbölház Rendezvényközpontban. Az exkluzív eseményre Nespresso Club tagok, a Nespresso online nyereményjátékának nyertesei, VIP vendégek, a média képviselői, illetve bloggerek kapnak meghívást.

A rendezvényt 3 különleges kávépillanat köré szervezik: a brunch, az ebéd, illetve a vacsora keretén belül különleges érzékszervi élményekkel és Grand Cru kávék felhasználásával készült fogásokkal várják a vendégeket.

Az esemény során három hazai elismert séf, egy cukrász, egy sommelier és egy barista szakértelme egyesül a Nespresso kávészakértelmével, ennek az egyedülálló kombinációnak az eredményét élvezhetik a vendégek a nap során. A résztvevők közreműködésével a nap folyamán közel 500 fogást készítenek el séfjeink, kávészakértőink pedig több mint 200 kávékoktéllal gondoskodnak a felejthetetlen Nespresso Atelier élményről.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai