hirdetés
hirdetés

Egy hónapra is bérelhető kocsi a hazai közösségi autómegosztó cégtől

Mostantól akár egy hónapra is bérelhetők flottájának autói, jelentette be Veres Tibor, a Share Now autómegosztó tulajdonosa.

hirdetés

Mint a Forbes.hu-hoz eljuttatott közleményében kifejti, mind a magán-, mind az üzleti ügyfelek egyre növekvő, hosszabb csomagok iránti igényeire reagálva vezette be az Wallis befektetési csoporthoz tartozó autómegosztó, hogy benzines autói napos csomagokban 1-től már egészen 30 napig bérelhetők.

Külön kauciót nem kell fizetni, a benzinköltség, az országos autópálya-matrica és a 100 ezer forintban maximalizált casco-önrész mind benne van a meghatározott számú kilométert tartalmazó csomagokban, így a felhasználónak csak be kell ülnie, majd vezetés után zónán belül lezárja az autót. Többnapos bérlés esetén előfoglalással házhoz is rendelheti az autót a szolgáltatás applikációjából, és természetesen akár 1-2 hetes vakációkra is el lehet vinni az autókat.

Fotó: share-now.com
Fotó: share-now.com
 

Jelenleg 390 autó közül választhatnak Budapesten a Share Now ügyfelei, a közlemény szerint mostantól a Peugeot 3008 is megtalálható köztük.

Sokan üzleti céllal és legalább egy napra már az esetek háromnegyedében hétköznapon bérelnek, a magánfelhasználók napos csomagot továbbra is inkább a hétvégi időszakban igényelnek. A napidíjas csomagbérlések volumene szeptemberben közel 20 százalékot csökkent a nyári hónapokhoz képest, a Share Now magyarázata szerint az 1 és 2 napos hétvégi konstrukciók népszerűsége miatt. Ennek ellenére is az ügyfeleik többet vezettek szeptemberben, mint bármelyik idei nyári hónapban, mivel megemelkedett a percdíjas bérlések száma, és az órás csomagok is egyre népszerűbbek.

„Az órás csomagbérlések 70 százaléka hétköznapra esik, ami azt mutatja, hogy ez a használat egyre jellemzőbb a mindennapi élethelyzetekre is a szabadidős tevékenységek mellett”, nyilatkozta Buday Bence ügyvezető igazgató, aki azt is elárulta, hogy a néhány órára szóló bérlések számában 6 százalékos bővülést hozott az ősz első hónapja. „A legnépszerűbb a kétórás csomag, amely több tennivaló elintézéséhez is elegendő, annak kockázata nélkül, hogy a számla végösszegét egy esetleges forgalmi dugó dobná meg.” 

(forrás: Forbes.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!