hirdetés
hirdetés

Eurovegas: kezdődnek a munkálatok?

Engedélyt kért a munkaterületen áthaladó, Bezenyét Hegyeshalommal összekötő alacsonyabb rendű út lezárására az Eurovegas szálloda- és kaszinó beruházás kivitelezője - közölte az MTI érdeklődésére a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal közlekedési felügyelőségének vezetője.

hirdetés

Múlt szerdán érkezett a hatósághoz az Unitef '83 Zrt. beadványa. Döntést az eljárási díj befizetését és a szükséges dokumentumok maradéktalan megérkezését követően hoznak. A tájékoztatás szerint a forgalomkorlátozási és terelési tervet az érintett út kezelője még nem hagyta jóvá. Bánki Tibor utalt arra: a jogszabály által meghatározott ügyintézési határidő 30 nap, a várható ügyintézési határidő a hiányosságok pótlását követően 10 nap.

Két hete arról számolt be a Kisalföld, hogy májusban lesz a magyar-osztrák határ közelébe tervezett, régóta húzódó Eurovegas alapkőletétele. A lap - közelebbről meg nem határozott forrásból származó - információja szerint még abban a hónapban megkezdődnek a munkálatok, 2012 júniusában ugyanis a kaszinónak és a rendezvényközpontnak állnia kell, a 83 méter magas szállodának pedig 2013-ra kell elkészülnie.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai