hirdetés

Ha plusz húsz fok, és itt a nyár, akkor Karácsonyi Vásár

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ (BFTK) november 13-án, pénteken, megnyitotta Adventi- és Karácsonyi Vásárát a Vörösmarty téren, amely az előző évekhez képest ugyan valóban korábban nyílt meg, de azért azzal senki nem számolt, hogy ingujjra vetkőzött vendégsereg veszi birtokba a kizárólag minőségi ételeket, italokat és portékákat kínáló gasztronómiai és iparművészeti termékeket felvonultató téli vásárt.

hirdetés

A Vörösmarty téri karácsonyi vásárlási lehetőség, eszem-iszom, valamint kultúrális- és gyerekprogramhegyeket kínáló eseményfolyam ma már olyan rangot vívott ki, hogy Európa 10 legszebb, legszinvonalasabb adventi vására közt jegyzik a magyar fővárosban rendezettet.

Nemcsak a fővárosiaknak, valamint a vidékről az ünnepek előtt Budapestre látogatóknak kedvenc találkozási pontja ünnepek előtt a patinás tér, hanem a világ különböző pontjairól hozzánk érkező városlátogató turisták is imádják, és rendszerint fel is keresik ilyentájt a Vörösmarty teret.

A programfolyam ünnepélyes megnyitója alkalmával dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) vezérigazgatója is rövid beszédet tartott, aki bejelentette, immár hivatalos: 2016 a Gasztronómia Éve lesz. Vagyis a magyar konyha jegyében szervezik fő programjaikat, Magyarország külföld felé irányuló kommunikációjában, marketing startégiánkban hazánk gasztronómiájának promotálása lesz a meghatározó irányvonal.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai