hirdetés

Ígértük: Business Klub előadások online-on elérhetők

A Vendég&Hotel Business Klubjának ezúttal a Sofitel-brandhez most kapcsolódott Hotel Nemzeti Budapest MGallery adott otthont.

hirdetés

A résztvevők első kézből hallhatták a Google öt országra kiterjedő, nemrégiben befejezett, és máshol eddig meg nem jelentetett turisztikai kutatását, melyről a cég magyarországi marketingvezetője, Boros Botond számolt be. Az előadást ide kattintva töltheti le.

Előadást hallhattunk 'Turisztika a social mediában' címmel a tartalmi trendekről és best practices-ről, azaz a social médiában jellemző legjobb gyakorlatokról, Kecskés Viktória, az INTREN social media vezetőjétől. Az előadást ide kattintva töltheti le.

Hogyan érhetünk el 20% bevételnövelést prémium kültéri hűtés alkalmazásával? - Blázer József, az EQUA Cool Kft. ügyvezető igazgatója tartott bemutató előadást az új, magasnyomású vízporlasztásos technológiára épülő, szállodákban, étteremekben, irodákban is alkalmazható új párahűtő készülékekről.

Pődör Csaba, kick-box világbajnok, a VARIQ World Zrt. igazgatója a szállodán belül és külső környezetében is elhelyezhető különleges multifunkciós kabinokról tartott prezentációt, amelyekkel gazdaságosan és egyszerűen bővíthetők a szállodai szolgáltatások. Az előadást ide kattintva töltheti le.

A résztevők  a Hotel Nemzeti Budapest MGallery by Sofitel vendégei voltak egy igazi gourmet ebédre, megkóstolhatták a Villányi Pálinka különleges párlatait, a dörgicsei Pántlika Borpince tökéletes tételeit és a PROGAST Kft. kávéfőzőgépén készített exkluzív kávékat fogyaszthatták. A rendezvényen kiállította párnáit, paplanait a hazai Napfény Paplan, a francia alapítású Bonduelle cég pedig legújabb technológiával készült termékeit mutatta be.

 

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai